skip to Main Content

Wateractiviteiten

Wateractiviteiten

Openluchtzwembad de Zien

De zien
10 min
10 min
37 min

Met de fiets of met de auto zit u binnen tien minuten bij openluchtzwembad de Zien. Lopend duurt dit iets meer dan een half uurtje. Openluchtzwembad de Zien is een gezellig zwembad voorzien van een glijbaan en een grasveldje om te zonnen of te spelen met uw kinderen.

Zwembad en sauna de Waterakkers

De waterakkers groot
14 min
24 min
1 u 25 min

Zwembad de Waterakkers is makkelijk te bereiken vanaf Erfgoedpark De Hoop. Het zwembad is grotendeels overdekt en een heel klein stukje van het bad is in de open lucht. Het zwembad is voorzien van een glijbaan en een bubbelbad. Verder is er op het terrein nog een sauna, waar u lekker kunt ontspannen.

Suppen

sup

Stand Up Paddling, ook wel SUP genoemd, is de laatste jaren een populaire watersport geworden.  Met een SUP kunt u staand peddelen op uw board, actief bewegen en de omgeving van het Uitgeestermeer op een prettige manier verkennen.

Kanoën

wateractiviteit1

In samenwerking met kanoverhuur De Aker bieden wij kano’s aan. Vaar over de schitterende routes door Noord-Holland en laat u verassen door de pittoreske dorpjes die onze omgeving rijk is!

Recreatiemeer Zwaansmeer

IMG_2747

Aangrenzend aan ons park bevindt zich het (openbare) Zwaansmeer. Aan dit recreatiemeer is het heerlijk vertoeven aan het water op een zonnige dag. Het grasveld en het ondiepe water maakt dit een geweldige speelplek voor families met (jonge) kinderen. Daarnaast kunt u op het gras bijvoorbeeld heerlijk picknicken en genieten van het mooie weer.

Surfen en kitesurfen Wijk aan Zee

kitesurfen

Op het strand van Wijk aan Zee kunt u surf en kitesurf les krijgen van professionals. Zij hebben alle spullen die er nodig zijn bij het surfen en kitesurfen. Bij het kitesurfen wordt u voorzien van een radio in de helm, zodat u veilig het water op kan gaan.

Meer activiteiten

nl_NLDutch