skip to Main Content

Stranden

Stranden

Dagjes uit

Wilt u tijdens uw verblijf op Erfgoedpark De Hoop graag ontspannen op het strand en heerlijk zwemmen in de Noordzee? Door de centrale ligging van Uitgeest zijn veel stranden in de omgeving goed bereikbaar.

Castricum

Castricum aan Zee

15 min
35 min

Met de auto bent u vanaf Erfgoedpark De Hoop binnen een kwartier op de stranden van Castricum aan Zee. Ook is dit strand goed te bereiken met de fiets: vanaf De Hoop fietst u in zo’n 35 minuten er naartoe. U kunt betaald parkeren bij Castricum aan Zee en er zijn ook enkele laadpunten voor elektrische auto’s. Daarnaast kunt u met de fiets ook het Stille Strand van Castricum bereiken, waar u in alle rust van het strand en de natuur kunt genieten.

Wijk

Wijk aan Zee

20 min
45 min

Daarnaast zijn de stranden van Wijk aan Zee ook goed te bereikbaar vanaf Erfgoedpark De Hoop. Naast het breedste strand van Nederland staat Wijk aan Zee ook bekend als één van de betere surfplekken van de Noordzee. U kunt gratis parkeren buiten het centrumgebied van Wijk aan Zee. De rit naar Wijk aan Zee duurt op de fiets ongeveer 45 minuten, met de auto zo’n 20 minuten.

Egmond

Egmond aan Zee

25 min
50 min

Egmond aan Zee is iets verder rijden dan Castricum en Wijk aan Zee, maar ook zeker de moeite waard. Met de auto bent u er in 25 minuten, met de fiets na ruim 50 minuten. In de maanden maart tot en met oktober is het parkeren in Egmond aan Zee tegen betaling. Naast een fijn strand heeft Egmond aan Zee ook een gezellig dorpscentrum met veel restaurants en leuke winkels.

Meer activiteiten

nl_NLDutch