skip to Main Content

Faciliteiten

Faciliteiten

Algemeen

Parkeergelegenheid
Aan de linkerkant van Erfgoedpark De Hoop kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein.

Speeltuin
Uiteraard worden de jongsten niet vergeten! In de speeltuin op Erfgoedpark De Hoop kunnen uw kinderen klimmen en klauteren op de speeltoestellen van natuurlijke materialen.

Sportactiviteiten grasveld
Nadere informatie volgt.

Laadpalen
Iedereen met een elektrische auto heeft een laadpaal nodig om de auto op te laden. Wij van Erfgoedpark De Hoop hebben zes laadpalen tot uw beschikking.

Gratis Wi-Fi
Over ons gehele park kunt u als gast gratis gebruik maken van de Wi-Fi faciliteiten die wij u bieden.

Restaurant

Gelegen op Erfgoedpark de Hoop, tussen het Uitgeestermeer en Zwaansmeer.

Een unieke plek midden in de natuur en slechts vijf minuten vanaf snelweg A9. Auto’s parkeren gratis op loopafstand, een sloep meert aan de steiger en fietsers onderbreken de populaire fietsroute voor een bezoek aan Krelis.

Bij ons is iedereen welkom en wij serveren voor elk wat wils.
Lunch en diner in ons sfeervolle restaurant en bij mooi weer op het ruime terras met wijds uitzicht. Een drankje bij de open haard in de lounge met zicht op de open keuken. En met een groot gezelschap neem je plaats in een van onze gezellige zalen.

Een middag of avond bij Krelis, een unieke beleving!

Over de jongens van restaurant Krelis

De horecamannen van Krelis, Jos Keijsper en Niek Groen, richtten in 2016 hun restaurant op in Uitgeest. Na een succesvolle start wist restaurant Krelis binnen een jaar al lovende recensies binnen te halen van onder andere De Telegraaf en Het Noord-Hollands Dagblad. Ook brouwden Jos en Niek hun eigen speciaalbier ‘De Witte Krelis’, die werd uitgeroepen tot beste witbier van het jaar. Nu zijn ze een begrip in de regio van Uitgeest, waar ze bekend staan om hun gastvrijheid, lokale producten en fijne sfeer. Deze kernwaarden nemen zij ook mee naar Erfgoedpark De Hoop, waar Jos en Niek in 2021 het restaurant op ons bijzondere terrein gaan runnen.

 

Evenementen

Bent u op zoek naar een locatie voor een evenement? Ook kunt u op Erfgoedpark De Hoop één van onze twee zalen huren voor uw vergadering, (bedrijfs)feest of receptie. De zalen bevinden zich naast het restaurant op de unieke historische locatie van De Hoop aan het Uitgeestermeer. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Binnenkort vindt u op deze pagina meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid.

De Kleine Molen

Welkom bij IJssalon De Kleine Molen in Uitgeest! IJssalon De Kleine Molen bevindt zich op het culturele erfgoedterrein De Hoop in Uitgeest, aan het prachtige Uitgeestermeer. Op deze historische locatie gaat u terug in de tijd naar Nederland tussen de 17e en 19eeuw. Bij IJssalon De Kleine Molen kunt u terecht voor verschillende soorten ambachtelijk huisgemaakt ijs, maar ook voor taart en hartige snacks. Uiteraard kunt u bij ons ook genieten van een kopje koffie, thee of frisdrank. IJssalon De Kleine Molen is niet op vaste tijden geopend. Wanneer IJssalon De Kleine Molen gesloten is kunt u van woensdag t/m maandag bij Restaurant Krelis terecht. U bent van harte welkom! Ook is het mogelijk om hier uw ijsje af te halen en lekker bij de speeltuin op te eten. Graag tot snel!

Molen De Corneliszoon

De ‘kleine’ molen boven de ijssalon is vernoemd naar Cornelis Corneliszoon, de uitvinder van de houtzaagmolen. Deze molen kan een lintzaag, cirkelzaag en andere kleine houtbewerkingsmachines aandrijven.

nl_NLDutch