skip to Main Content

Activiteiten in de buurt

Activiteiten in de buurt

De Bazaar

De bazaar
13 min
34 min
2 uur
1 u 10 min

De Bazaar is vanaf Erfgoedpark De Hoop het beste te bereiken met de fiets of met de auto. De Bazaar is een grote overdekte markt in Beverwijk, ze verkopen eten, kleding, Oosterse producten, sieraden en nog veel meer.

Luchtoorlog museum Fort bij Veldhuis

Fort Veldhuis museum 1
11 min
22 min
1 u 27 min

Het Luchtoorlog museum is goed te bereiken vanaf Erfgoedpark De Hoop. Het museum is onderdeel van de 45 forten die de Stelling van Amsterdam vormen. In dit museum worden objecten tentoongesteld die met de Tweede Wereldoorlog te maken hebben.

Huis van Hilde

Huis van Hilde
19 min
23 min
1 u 23 min
53 min

Met de auto bent u binnen twintig minuten bij het Huis van Hilde, met de fiets duurt dit iets minder dan een halfuur. Het Huis van Hilde is een archeologiecentrum in Castricum, dat altijd verschillende evenementen op de agenda heeft. Verder hebben ze nog een permanente tentoonstelling waarbij ze menselijke skeletten hebben omgebouwd tot levensechte figuren.

Bioscoop Cineworld

Cineworld
15 min
35 min
1 u 59 min
1 u 1 min

Bioscoop Cineworld is het beste met de auto of de fiets te bereiken vanaf Erfgoedpark De Hoop. Cineworld is een bioscoop in Beverwijk, ze draaien altijd de nieuwste films. Dit kan variëren van kinderfilms tot films voor volwassene. De meeste voorstellingen zijn voorzien van een pauze en alle zalen beschikken over loveseats.

Bunker Museum IJmuiden

bunkermuseum
23 min
1 u 5 min
3 uur 31 min
1 u 58 min

Het Bunker Museum IJmuiden is het beste te bereiken met de auto vanaf Erfgoedpark De Hoop. Het is een oorlogsmuseum dat is gevestigd in een Duits bunkercomplex uit de Tweede Wereldoorlog. In totaal heeft het museum zeven bunkers die allemaal met elkaar zijn verbonden door loopgraven. Er wordt ook nog een mini-onderzeeër tentoongesteld.

Meer activiteiten

nl_NLDutch